Title Image

Onze professionele oplossingen voor uw direct marketing

Definitie: direct marketing onderscheidt zich door het versturen van een persoonlijk bericht vanuit een contactbestand (adres, e-mailadres, telefoonnummer, enz.).
Postverzending

Direct mail en postverzending

Een bericht of een promotieactie om naar de postbussen van uw klanten, leden of prospecten te sturen? De papieren postverzending is een veilige gok om uw doel te bereiken. Het rendement van een direct mailingcampagne is hoog. De postverzending belandt direct op de keukentafel, waar de beslissingen worden genomen. Hierdoor kunnen onze klanten een echte impact creëren op de consument/geadresseerde en een vertrouwensband opbouwen. Myriad verzorgt de massale verzending van reclame- of administratieve post van A tot Z naar doelgroepen van 50 tot 500.000 ontvangers. Het verzonden bericht bevat over het algemeen de volledige contactgegevens van de geadresseerde, evenals persoonlijke gegevens of informatie.

Beheer en verwerking van uw verzenddatabases

Personalisatie en adressering van uw post in alle soorten formaten

Het steken van uw documenten in enveloppen

Frankering en afgifte bij de post van uw nationale en internationale zendingen

Print

Ontwerp en afdrukken

Myriad is ook uw vertrouwde partner voor al het druk- en pre-presswerk. Onze digitale drukoplossingen bieden u een nauwkeurige en snelle service voor het drukken van administratieve documenten, reclamefolders, syllabi of uw mailingcampagnes. Als het gaat om het drukken van een postverzending, bieden we u een audit van uw documenten met betrekking tot de postvereisten en een gevarieerde keuze aan enveloppen en afdrukformaten. Genoeg om uw brieven te personaliseren, zonder enige beperking van uw verbeelding …

Creatief grafisch ontwerp door onze pre-pressdienst

Analyse van uw documenten volgens gewichtsnormen en andere postvereisten

Ruime keuze aan formaten, papiersoorten, afwerkingen en enveloppen. Van de eenvoudigste tot de meest originele

Personalisering van uw documenten dankzij digitaal drukken: kleuren, teksten, afbeeldingen ...

E-mailen

Nieuwsbriefcampagne

Myriad verzorgt ook de massale verzending van reclame- en/of administratieve informatie naar de postbussen van uw klanten, prospecten of leden. Net als postverzending is e-mailen een doeltreffend instrument voor direct marketing. Hiermee kunt u uw publiek rechtstreeks elektronisch bereiken. Gecombineerde mailing/e-mailcampagnes hebben ook hun effectiviteit bewezen.

Ontwerp en opmaak van de e-mails (teksten, foto's, enz.)

Verzenden via een e-mailcampagnebeheerplatform

Responsbeheer

Verslag en statistieken

POS

Reclamedrukwerk

Tot slot denkt Myriad ook aan reclame op het verkooppunt (POS). We bieden de creatie en het drukken van tal van reclame- of visueel materiaal aan: totems, wobblers, roll-ups, stickers, enz. Alles wat helpt om de aandacht van de klant te vestigen op een product, een aanbieding, een concept.

Totems en roll-ups

Wooblers en stickers

Flyers en posters

Visitekaartjes, enz.