Title Image

Over

Myriad: 20 jaar expertise op het gebied van direct marketing tot uw dienst.
Onze activiteiten

Mailing en drukwerk

Myriad is een Luikse onderneming die al meer dan 20 jaar actief is in direct mail. Deze mailingactiviteit is de historische kernactiviteit van het bedrijf. De afgelopen tien jaar heeft Myriad ook geïnvesteerd in de aanschaf van digitale kleurendrukpersen. Uitgerust met een groot machinepark is Myriad nu een partner bij uitstek voor al het druk- en pre-presswerk. Daarnaast hebben we ook POS (advertentiemateriaal) en e-maildiensten.

Ons DNA

Service op maat

Myriad is een bedrijf op menselijke schaal en biedt de flexibiliteit en service op maat die geen enkele online dienstverlener u op het gebied van drukwerk en mailing kan bieden. Myriad verbindt zich ertoe om krappe deadlines te respecteren en u de beste posttarieven te garanderen voor uw nationale en internationale zendingen. Dit verklaart ongetwijfeld waarom Myriad zich snel heeft gevestigd met grote accounts in verschillende en gevarieerde sectoren (ngo’s, banken, verzekeringen, enz.).

Ontdek de concrete oplossingen die Myriad aanbiedt voor uw direct marketing

1998

Oprichting

Myriad wordt opgericht in Seraing onder de handelsnaam Agora Mailing. Het bedrijf is voornamelijk actief in mailing.

2001

Nieuwe ruimte

Bouw van het huidige gebouw in Grâce-Hollogne. De oppervlakte wordt in 2006 verdubbeld tot 1200 m2.

2011

Diversificatie

Aanschaf van digitale kleurendrukpersen en diversificatie van onze activiteiten. Het bedrijf wordt omgedoopt tot Myriad.

2019

Overname

Olivier Tombeur, die sinds 2011 bij Myriad in dienst is, koopt het bedrijf samen met Benoit Brouwers.

team_image
Administrateur délégué

Olivier Tombeur

team_image
Administrateur

Benoit Brouwers

Onze geschiedenis

Over ons

Myriad wordt in 1998 in Seraing opgericht in een kleine commerciële ruimte onder de naam Agora Mailing, alvorens in 2001 te verhuizen naar een nieuw gebouw op het bedrijventerrein van Grâce-Hollogne. Belangrijke gebeurtenis: in 2019 wordt het bedrijf overgenomen door een van zijn medewerkers, Olivier Tombeur, samen met Benoit Brouwers. Het is onder impuls van Olivier Tombeur, hoofd commerciële ontwikkeling van Myriad, dat het bedrijf zijn activiteiten vanaf 2011 gaat diversifiëren. Myriad schaft vervolgens digitale kleurendrukpersen aan en biedt nieuwe producten en diensten. De naam “Agora Mailing” wordt te beperkend. Het bedrijf wordt omgedoopt tot Myriad om beter aan te sluiten bij de werkelijkheid en het aanbod van oplossingen.